Izvor: Scandal.rs, 26.Jan.2020, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruža iz Džejevog SPOTA bila je njegova velika LJUBAV, a sada je UMRLA…

Lepotica iz spota “Gde ću sad, moja ružo” u koju je Džej Ramadanovski bio godinama zaljubljen preminula je pre pet godina iznenada u 44. godini. Folk pevač bio je danima u šoku i plakao kad je čuo da mu je umrla Dubravka koja je glumila u njegovom spotu “Gde ću sad, moja ružo”. Lepa crnka The post Ruža iz Džejevog SPOTA bila je njegova velika LJUBAV, a sada je UMRLA… appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Niko nema pojma da je ovo brat LEPE BRENE a gledamo ga godinama na televiziji!

Izvor: Scandal.rs, 26.Jan.2020

Lepa Brena je jedna od najvećih balkanskih zvezda, ali retki znaju da ona ima i brata koji se takođe bavi muzikom. Brenin brat, Faruk, se decenijama bavi muzikom. Svira harmoniku, bio je član benda Mačak Miša, a nedavno je u jednoj emisiji pokazao i da je odličan pevač. – Otkako znam za sebe,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.