DA LI GA SE SEĆATE? Bio je najbolji frajer u Čuvarima plaže, a i danas sa LAKOĆOM SLAMA SRCA 

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 19:01

DA LI GA SE SEĆATE? Bio je najbolji frajer u "Čuvarima plaže", a i danas sa LAKOĆOM SLAMA SRCA 

Sećate se?!

Dejvid Šarve bio je pravi srcelomac devedesetih godina, a slavu je stekao zahvaljujući ultra popularnoj seriji.

U seriji "Čuvari plaže" od 1992. godine pune tri sezone igrao je Meta Brodija, lik koji su posebno žene obožavale. Nakon odlaska iz serije gledali smo ga u "Melrose Placeu" i još nekim serijama. Ipak, 1999. godine odlučio je da kaže doviđenja glumi i okrenuo se muzici.

Muzikom se bavio u rodnoj Francuskoj i nije mu loše išlo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ne toliko dobro koliko je očekivao, pa se u jednom trenutku okrenuo i rijaliti programima.

Od 2011. bio je u braku sa glumicom Bruk Burk s kojom je dobio dvoje dece, ali 2018. usledio je razvod. Sada je u vezi s modelom Oksanom Rikovom koja je od njega mlađa 24 godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.