Zvezdini navijači napravili gužvu ispred stadiona Salcburga

Izvor: Večernje novosti, 24.Avg.2018, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdini navijači napravili gužvu ispred stadiona Salcburga

Crveno-beli su dobili kontigent od blizu 2.000 ulaznica za gostujući sektor, ali se očekuje da fudbaleri Zvezde imaju mnogo veću podršku, čak i u odnosu na prethodno gostovanje u Trnavi Navijači Crvene zvezde napravili su velike redove ispred blagajne stadiona u Salcburgu kako bi kupili kartu za revanš meč plej-ofa za Lige šampiona. Oko 15.000 ulaznica već je rasprodato u pretprodaji, a druga polovina kapaciteta Red Bul arene od petka je u slobodnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prodaji i odmah su srpski navijači napravili ogromnu gužvu kako bi došli do preostalih karata. Crveno-beli su dobili kontigent od blizu 2.000 ulaznica za gostujući sektor, ali se očekuje da fudbaleri Zvezde imaju mnogo veću podršku, čak i u odnosu na prethodno gostovanje u Trnavi protiv Spartaka kada je došlo 3.000 pristalica.Pročitajte još Junuzović ne igra u revanšu protiv Zvezde Prva utakmica između Crvene zvezde i Salcburga završena je bez golova u Beogradu pred praznim tribinama zbog kazne UEFA.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Marko Roze ne prestaje da oduševljava - Šta je uradio kad je sreo ''delije'' u Salcburgu? (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2018, 09:32

Trener Salcburga i u Beogradu je pokazao gospodske manire, ovo je samo nastavak te priče...Polako se zagreva atmosfera pred revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, između Salcburga i Crvene zvezde, a juče smo već preneli da je interesovanje navijača crveno-belih ogromno i da je veliki...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.