Zvezda, ipak, nadigrala Zemun

Izvor: RTS, 07.Okt.2018, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda, ipak, nadigrala Zemun

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da nadigraju Zemun sa 2:1 (1:1) na stadionu u Gornjoj Varoši u poslednjoj utakmici 11. kola Superlige Srbije. Iako su fudbaleri Zemuna prvi poveli u meču i dobrom taktikom uspevali da drže tim crveno-belih na distanci, popustili su u samom finišu utakmice i poraženi na svom terenu.
Od samog početka utakmice igrači Crvene zvezde su serijom napada pokušavali da savladaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << golmana Zemuna, ali nije bilo prave završnice.

Na drugoj strani, fudbaleri Zemuna su već u devetom minutu iskoristili drugi kontranapad na utakmici i poveli sa 1:0 golom Nikole Stojkovića koji je iskoristio dobar centaršut Filipa Kukuličića.
U nastavku fudbaleri crveno-belih su nastavili pritisak i u 21. minutu došli do jedanaesterca, kada je u kaznenom prostoru obojen Jovančić, ali Embesilijo pogađa stativu. I kada se učinilo da će se na pauzu otići bez promene rezultata, u poslednjim trenucima prvog poluvremena Filip Stojković se probio po desnoj strani i centrirao, a lopta se odbija do Dejana Joveljića koji loptu šalje u nebranjeni ugao gola za izjednačenje rezultata na 1:1.
U drugom poluvremenu tempo je bio malo slabiji, ali su crveno-beli nastavili sa pritiskom na odbranu Znemuna koja je uspevala da sačuva svoj gol sve do samog finiša utakmice.
Tek je počeo prvi minut sudijske nadoknade kada je u jednom od brojnih napada crveno-belih Boaći dodao loptu Marinu koji postiže pogodak za konačnih 2:1 u duelu Zemuna i Crvene zvezde.
Crvena zvezda je sa 31 bodom ojačala prvu poziciju na tabeli i sada ima 7 bodova prednosti u odnosu na Partizan i Radnički iz Niša.
Tok Meča:
14.54 - Kraj meča! Crvena zvezda je savladala Zemin sa 2:1.
14.50 - Goool! Zvezda vodi sa 2:1. U samom finišu meča, na početku sudijske nadoknade, Marin postiže pogodak na dodavanje Boaćija.
14.35 - Golman Zemuna Marko Milošević dobija žuti karton zbog odugovlačenja igre.
14.32 - Izmene u timovima Zvezde i Zemuna. Iz igre u timu Zemuna izlazi Tošeski a u igru ulazi Đalović u zvezdi izlazi Embecilio a ulazi Boaći.
14.30 - Stativa za crveno-bele. Marin šutira sa distance i pogađa desnu stativu gola Zemuna.
14.11 - Miloš Degenek dobija žuti karton zbog faula pred kaznenim prostorom Crvene zvezde.
14.04 - Nastavljeno je nadmetanje Zemuna i Crvene zvezde. Za početak drugog poluvremena loptu sa centra poveli su igrači Zemuna. Zvezda nastavlja meč sa dve izmene u timu. Sa terena su otišli Joveljić i Krstičić a u igri su Kafu i Jovičić.
13.49 - Kraj prvoj poluvremena.
13.48 - Goool! Zvezda izjednačuje na 1:1 golom Dejana Joveljića u samom finišu prvog poluvremena. Filip Stojković se probio po desnoj strani i centrirao, a lopta se odbija do Dejana Joveljića koji loptu šalje u nebranjeni ugao gola za izjednačenje rezultata.
13.38 - Jovančić pravi faul na sredini terena kako bi sprečio novi kontranapad Zemuna i dobija prvi žuti karton na utakmici.
13.34 - Posle kornera sa leve strane gola Zemuna, Srđan Babić šalje glavom loptu malo kraj gola. Odmah potom, na drugoj strani, Filip Kukuličić u kontranapadu po desnoj strani, ali neprecizno šutura kraj gola Crvene zvezde.
13.22 - Embesilio pogađa stativu! Ostaje 1:0 za Zemun.
13.21 - Jedanaesterac za Crvenu zvezdu! Jovančić je oboren u šesnaestercu i sudija Jovanović svira penal za crveno-bele.
13.20 - Veliki pritisak Crvene zvezde. Od samog starta utakmice smenjuje se napad za napadom crveno-belih fudbalera, ali nema završnice u šesnaestercu Zemuna koji, posle vođstva, pokušavaju da smiri i uspori igru. 
13.10 - Gool! Zemun vodi sa 1:0. Fudbaleri Zemuna koriste drugi kontranapat na utakmici i golom Nikole Stojkovića prelaze u vođstvo od 1:0.
13.01 - Već u prvom minutu dve šanse za crveno-bele u šesnaestrcu Zemuna nagoveštavaju stil igre kojim će nastaviti utakmicu.
13.00 - Počela je utakmica Zemuna i Crvene zvezde. Prvi posed lopte imaju fudbaleri Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezdina rehabilitacija u Gornjoj Varoši

Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2018

Teško je igrati utakmice i nakon blažih poraza od onog u Parizu, ali fudbaleri Crvene zvezde na gostovanju Zemunu u Gornjoj Varoši (13.00, TV Arena Sport) imaju zadatak da se vrate na pobednički kolosek i na reprezentativnu pauzu odu sa dragocenih sedam bodva prednosti. Vladan Milojević će napraviti...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.