Zvezda otvara kapije za Voždovac – besplatno na prolećnu premijeru

Izvor: B92, 05.Feb.2024, 18:14

Zvezda otvara kapije za Voždovac – besplatno na prolećnu premijeru

FK Crvena zvezda omogućio je besplatan ulaz na stadion "Rajko Mitić" za sve navijače sa duel sa ekipom Voždovca na prolećnoj premijeri.

Zvezda u tim mečevima ne zna za poraz 41 godinu, a videćemo 10. februara od 16 časova i 30 minuta da li će se taj niz nastaviti.

Saopštenje kluba ovim povodom prenosimo u celosti.

"Zvezdaši su se uželeli fudbala na Marakani, a upravo iz tog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razloga, klub je odlučio da obraduje sve one kojima su crveno-bele boje u srcu. Besplatan ulaz na utakmici protiv ekipe iz Zaplanjske je prava prilika da nakon duge pauze navijači pruže podršku fudbalerima Zvezde, ali i požele dobrodošlicu šefu stručnog štaba - Vladanu Milojeviću. Za utakmicu koja je na programu u subotu od 16 časova i 30 minuta je najavljen spektakl na tribinama, a dolazak svakog navijača je od izuzetne važnosti. Prvotimci Crvene zvezde nastavljaju borbu za sedmu uzastopnu titulu i četvrtu duplu krunu u nizu, a kao i uvek ispunjene tribine Marakane će biti njihov vetar u leđa. Napominjemo da će kapije stadiona “Rajko Mitić” biti otvorene na duelu protiv Voždovca, s obzirom na to da je prvi meč nakon 79. rođendana kluba, 172. večiti derbi koji je zakazan za 9. mart i tada ulaz neće biti besplatan. Zvezdaši, vidimo se na Marakani", navodi se u saopštenju kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.