Zvezda ne da prvo mesto: Kanga i Plavšić slomili čarapane

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ne da prvo mesto: Kanga i Plavšić slomili "čarapane"

Crvena zvezda je ostala lider Super lige Srbije. Četa Miodraga Božovića slavila je pod Bagdalom protiv Napretka - 2:0 (0:0) i tako se vratila na čelo tabele posle trijumfa Partizana nad Vojvodinom u Humskoj.

U prvom poluvremenu, crveno-beli su bili jalovi, ali u nastavku, gosti su odigrali na sve ili ništa. Ključni trenutak meča dogodio se u 58. minutzu kada je Džon Ruiz pao u šesnaestercu domaćina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a sudija je pokazao na "belu tačku". Siguran egzekutor bio je Gelor Kanga.

Posle toga, na terenu je postao samo jedan tim - a to je Crvena zvezda. U 73. minutu, Ričmond Boaći je sa pet metara promašio prazan gol, ali lider nije kažnjen.

Tri minuta kasnije, posle asistencije Kange, Srđan Plavšić je sjajnim šutem osigurao Zvezdi pobedu i ostanak na prvom mestu šampionata Srbije, posle debakla u 154. "večitom derbiju".

Do kraja šampionata ostalo je još pet kola, a i dalje crveno-beli drže ključ titule, jer u slučaju istog broja bodova, kao što je sada, crveno-beli će odbraniti titulu.

Pogledajte oba gola crveno-belih u Kruševcu!

PROČITAJTE TOK MEČA!

76. minut - GOOOL, prelep gol Srđana Plavšića posle asistencije Kange. Zvezda ostaje lider šampionata.

73. minut - Zvezda je imala šansu da stavi tačku na pobedu, ali Boaći nije bio precizan sa pet metara. Neverovatan promašaj.

59. minut - GOOOL, Gelor Kanga je siguran, Zvezda vodi u Kruševcu.

58. minut - Zveza mnogo agilnija u nastavku, ali i dalje mreže miruju. Imperativ pobede je pred četom Miodraga Božovića. Penal za Zvezdu, posle pada Ruiza.

45+2. minut - Gotovo je prvo poluvreme, nema golova u Kruševcu.

16. minut - Velika šansa za Mičela Donalda, ali loša završnica Zvezdinog Holanđanina.

NAPREDAK: Petrović, Cvetković, Simonović, Tubić, Eskić, Šljivić, Urošević, N'Diaje, Gobeljić, Alivodić, Vukanović.

CRVENA ZVEZDA: Manojlović, Petković, Frimpong, Luković, Ristić, Le Talek, Donald, Ruiz, Kanga, Plavšić, Boaći.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.