SASTAVI: Partizan - Vojvodina

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASTAVI: Partizan - Vojvodina

U derbiju 32. kola Superlige Srbije plej-of grupe, Partizan dočekuje od 17 sati Vojvodinu. Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos meča iz Humske ulice...

Partizan je ove sezone u Superligi svima uzeo skalp osim Vojvodini. Priliku da pobedi i Novosađane "parni valjak" imaće u 32. kolu najjačeg domaćeg takmičenja.

Derbi se igra u Humskoj od 17 sati.

Dueli Partizana i Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poslednjih godina su vrlo neizvesni. U prva dva meča Vojvodina je pobedila u Beogradu 3:1, dok je na "Karađorđu", uz bolju igru crno-belih i nekoliko odličnih prilika, rezultat bio 0:0.

Partizan na krilima velike pobede u "večitom derbiju" (3:1) dočekuje derbi i favorit je uprkos problemima oko igračkog kadra koje ima Marka Nikolić. Trener ekipe iz Humske neće moći da računa na dvjicu važnih igrača u sredini terena - Evertona i Marka Jevtovića, a zbog povrede, najverovatnije, ni na Nemanju Miletića.

Milan Radin i Nebojša Kosović popuniće mesta u sredini, dok će na poziciju levog beka Mohamed El Monir.

Ali, i Vojvodina dolazi u Beograd suočena sa iznenadnom ostavkom Aleksandra Veselinovića, čoveka koji nije skupio ni mesec dana na klupi "lala". Ekipu će u derbiju voditi pomoćni trener Vladimir Gaćinović.

Ulaz na stadion Partizana je besplatan, tako da se očekuje da tribine budu daleko ispunjenije nego proteklih kola.

PARTIZAN: Kljajić - Vulićević, Milenković, Ostojić, El Monir - Radin, Kosović, Janković, Leonardo - Tavamba, Đurđević.

VOJVODINA: Rockov - Lakićević, Planić, Puškarić, Antić - Paločević, Vukasović - Malbašić, Meleg, Knežević - Trujić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Partizan - Vojvodina (17.00)! Poznati sastavi timova

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2017

Posle pobede u "večitom derbiju", fudbaleri Partizan imaju imperativ pobede u Humskoj protiv Vojvodine. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite tekstualni prenos meča sa stadiona Partizana...Fudbaleri Vojvodine su u petak kasno uveče ostali bez trenera jer je Aleksandar Veselinović podneo ostavku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.