Zvanično - Zvezda ostala bez Motorina, plaćena klauzula! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Dec.2018, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Zvezda ostala bez "Motorina", plaćena klauzula! (foto)

Predstavnici AEK-a prepustili su menadžerima kompletan posao oko transfera. Poznati svi detalji, Crvena zvezda se oglasila i potvrdila da je plaćena izlazna klauzula.

Baš kao i u slučaju Nemanje Milića, transfer koji nije prošao minulog leta biće realizovan u predstojećem prelaznom roku.

Vezista Crvene zvezde Nenad Krstičić bio je velika želja atinskog AEK-a pre šest meseci, a danas je sa "Marakane" stigla potvrda da će ove zime >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Grci uspeti da ostvare svoje planove.

Oprečne informacije javljale su se prethodnih dana, ali nakon poruke sa stadiona "Rajko Mitić" više nema dileme. Nenad  Krstičić karijeru nastavlja u AEK-u koji je platio izlaznu kaluzulu u iznosu od 500.000 evra.

AEK je čitav posao oko transfera prepustio menadžerskoj agenciji koja zastupa Nenada Krstičića. Zvezda je nudila igraču novi ugovor na tri i po godine i platu od 500.000 evra po sezoni, plus bonuse.

Krstičić se ipak odlučio za prelazak u AEK koji nema problem sa time da izdvoji 500.000 evra na ime obeštećenja, a prethodnih dana slušali smo da će sam igrač dobiti ugovor na 2+1 godinu i da će u prvoj sezoni zarađivati 750.000 evra.

Grci još pišu kako se Nenad Krstičić nalazi u Italiji sa porodicom, kao i da će pravo sa Apenina doputovati u glavni grad Grčke na preglede i potpisivanje ugovora.

Sa stadiona "Rajko Mitić" poručuju da su iskreno želeli da zadrže Krstičića, kao i da mu žele sve najbolje u nastavku karijere.

View this post on Instagram

FK Crvena zvezda želi sve najbolje Nenadu Krstičiću u nastavku karijere. Neno, hvala ti! #crvenazvezdafk #crvenazvezda #zvezda #czv #fkcz

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Dec 26, 2018 at 2:48am PST
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda: Krstičić iskoristio izlaznu klauzulu i otišao

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2018

Gotovo je. Više nema ni najmanje dileme: Nenad Krstičić postaće novi igrač atinskog AEK-a, potvrdili su i iz Crvene zvezde.  Pouzdani vezista odbio je novi ugovor sa crveno-belima, iskoristio izlaznu klauzulu i dogovorio sve uslove saradnje sa Grcima, stoji u saopštenju srpskog šampiona. "Nenаd...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.