Stramaćoni: Ako budem pričao mnogo o Joviću, skočiće mu cena

Izvor: Sportal.rs, 15.Nov.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stramaćoni: Ako budem pričao mnogo o Joviću, skočiće mu cena

Trener fudbalera Udinezea Andrea Stramaćoni rekao je mu se svidelo što je na meču protiv Crvene zvezde igralo mnogo mladih igrača. Nekolicina njih su mu privukla pažnju...

- Mnogo mladih igrača je bilo na terenu i to mi se posebno svidelo - rekao je trener italijanskog tima novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Zvezda je pobedila Udineze sa 1:0 u prijateljskom susretu, a  treneri obe ekipe su na teren izveli kombinovane sastave. Stramaćoni je od Zvezdinih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << igrača posebno istakao Luku Jovića, ali nije želeo da govori više o tome.

- Ako budem odgovorao na vaša (novinarska) pitanja o njemu, skočiće mu cena - rekao je Stramaćoni uz osmeh.

Nekadašnji trener Intera je takođe otkrio da je pre dolaska u Beograd, na nagovor Dejana Stankovića, često gledao klipove sa Zvezdinih utakmica i navijače, kako bi bolje upoznao ambijent koji prave. Italijan je, kaže, i naučio reči nekih navijačkih pesama što je i demonstrirao pred poslenicima "sedme sile".

- Ajde, ajde - kazao je Stramaćoni na tečnom srpskom kada se pojavio pred novinarima, insistirajući da ga brzo propitaju, zbog hladnoće.

I sportski direktor Udinezea Kristijano Đareta je naveo da mu se  svidelo nekoliko fudbalera beogradskog kluba.

- Imamo nekoliko imena na spisku, igrača koji su nam se svideli, posebno Marko Grujić, Jović i naravno (golman Predrag) Rajković.  Dobro su odigrali, ali ne možemo sada da donesemo konačan

zaključak - rekao je Đareta.

On je dodao da će se u budućnosti znati da li će Udineze pokušati da angažuje Predraga Rajkovića.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.