Srbin priželjkuje Zvezdu u prvom kolu kvalifikacija i kaže: Oni su nam velika šansa

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2020, 18:20

Srbin priželjkuje Zvezdu u prvom kolu kvalifikacija i kaže: "Oni su nam velika šansa"

Da li biste voleli da dođe do ovog susreta?

Stefan Čupić sa velikim uspehom brani boje jermenskog Ararata, a govorio je o predstojećim kvalifikacijama za Ligu šampiona za "Sportski žurnal".

Mnoge je iznenadila njegova želja da dobije Crvenu zvezdu za protivnika, što je itekako moguće.

"Zvezda nam je velika šansa."




>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<


"Čemu čuđenje za Zvezdu, bićemo 'mina' i za jače ekipe. Potceniće nas, iako utakmice počinjemo s desetoricom kvalitetnih stranaca uglavnom iz Holandije, Francuske, Belgije, Portugalije, Brazila...







Samo ovaj da ode, a novi trener lepo upakuje ekipu i proći ćemo prvo kolo Lige šampiona. Garant", rekao je Čupić.

Ima razloga za optimizam jer se igra samo jedna utakmica, a setimo se da je Crvena zvezda imala problema u prvim mečevima u prethodnim godinama.

Cilj je da se prođe prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a Čupić priželjkuje i odlazak trenera Vardana Minasjana što se jasno vidi iz njegovih izjava.

Čupić ima 26 godina, a u svojoj karijeri je branio boje OFK Beograda, Dorćola, OFK Bačke, Sarpsborga i Voždovca pre nego što je otišao u Jermeniju.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.