Izvor: JUGpress.com, 09.Maj.2024, 21:45

Milioni evra za tri sankcionisane firme iz Srbije čiji je bivši suvlasnik Milan Radoičić

BEOGRAD
Preko 23,5 miliona evra – toliko su tri građevinske firme iz Srbije, sa crne liste Sjedinjenih Američkih Država (SAD), zaradile u 2023. godini.
Mašine firme “Inkop” koja je, kako je pokazala analiza Radija Slobodna Evropa, imala dobit od oko 17 miliona evra u 2023. godini. Milan Radoičić je suvlasništvo u toj firmi prepustio Zvonku i Žarku Veselinoviću u oktobru 2023.
Firma “Inkop” i njene ćerke firme – “Novi Pazar-put” i “Betonjerka”, zabeležile su milionski plus na kraju godine u toku koje je iz njihovog vlasništva zvanično izašao Milan Radoičić – kako je sam javno priznao, organizator oružanog napada na policiju na severu Kosova.
Za zaradu na računima...

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Državni poslovi za firme pod sankcijama SAD

Izvor: Danas, 10.Maj.2024, 11:56

Preko 23,5 miliona evra - toliko su tri građevinske firme iz Srbije, sa crne liste Sjedinjenih Američkih Država (SAD), zaradile u 2023. godini, piše Radio Slobodna Evropa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.