Izvor: Blic, 09.Maj.2024, 22:09

SVE ŠKOLE U BAČKOJ PALANCI SUTRA OBUSTAVLJAJU RAD U znak podrške brutalno prebijenom profesoru održaće se protest

Nakon stravičnog nasilja koje se dogodilo u Bačkoj Palanci u školi "9.maj" kada je maloletni učenik M.B. (16) krvnički prebio nastavnika Slobodana Zorića (65) koji je bio pred penzijom, cela Bačka Palanka ostala je u šoku. Unija prosvetnih radnika Vojvodine saopštila je da se sutra, 10. maja obustavlja nastava u svim školama u Bačkoj Palanci.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka,   Penzija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE ŠKOLE SUTRA OBUSTAVLJAJU RAD u Bačkoj Palanci: Zbog brutalno pretučenog profesora održaće se protestni skup

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2024

Nakon stravičnog nasilja koje se dogodilo u Bačkoj Palanci u školi "9.maj" kada je maloletni učenik (16) krvnički prebio nastavnika (65) koji je bio pred penzijom, cela Bačka Palanka ostala je u šoku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Sindikat prosvetnih radnika Bačka Palanka za sutra najavio štrajk i protest zbog napada na profesora

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Maj.2024

Sindikat prosvetnih radnika Bačka Palanka najavio je za sutra štajk i protest jer je bivši učenik škole u tom mestu pretukao nastavnika.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Mediji: Održan protest solidarnosti sa pretučenim profesorom u Bačkoj Palanci

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Maj.2024, 13:55

Protest "Dokle više" održan je danas ispred Srednje tehničke škole "9. maj" u Bačkoj Palanci u znak solidarnosti sa profesorom S.Z. koji je u sredu pretučen u školi - preneo je portal N1.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

"MOŽE ZAVRŠITI U MALOLETNIČKOM ZATVORU" Učenik brutalno prebio profesora, javnost na nogama, traži najstrože mere, a evo kakva tačno kazna mu preti

Izvor: Blic, 10.Maj.2024

Povodom zverskog prebijanja profesora Slobodana Zorića (65) u Srednjoj tehničkoj školi "9. maj" u Bačkoj Palanci danas je održan protest prosvetara u tom mestu gde je obustavljena nastava u svim školama u znak protesta zbog napada na njihovog kolegu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.