Zvezda? Naša velika šansa  čemu čuđenje?

Izvor: B92, 18.Jul.2020, 17:44

"Zvezda? Naša velika šansa " čemu čuđenje?"

Srpski golman Stefan Čupić, član jermenskog šampiona Ararata, govorio je o predstojećim kvalifikacijama za Ligu šampiona.

On je sa ovom ekipom osvojio drugu titulu zaredom u toj zemlji, a malo je falilo da dođu i do "duple krune".

Ipak, Čupić za to krivi trenera Vardana Minasjana, kome je ugovor istekao, a kako kaže, "nije ubeđen da će biti produženja".

Cilj u Evropi je da se prođe prvo kolo kvalifikacija, u kojem bi potencijalni rival >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogla da bude Crvena zvezda.

"Naša velika šansa", rekao je Čupić za "Sportski žurnal".

Novinara je zanimalo otkud toliki optimizam?

"Čemu čuđenje, bićemo 'mina' i za jače ekipe. Potceniće nas, iako utakmice počinjemo s desetoricom kvalitetnih stranaca uglavnom iz Holandije, Francuske, Belgije, Portugalije, Brazila... Samo ovaj da ode, a novi trener lepo upakuje ekipu i proći ćemo prvo kolo Lige šampiona. Garant", istakao je Čupić.

Čupić je bio član zlatne generacije "Orlića", koja je 2013. godine u Litvaniji osvojila Evropsko prvenstvo.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbin priželjkuje Zvezdu u prvom kolu kvalifikacija i kaže: "Oni su nam velika šansa"

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2020

Da li biste voleli da dođe do ovog susreta?..Stefan Čupić sa velikim uspehom brani boje jermenskog Ararata, a govorio je o predstojećim kvalifikacijama za Ligu šampiona za "Sportski žurnal"...Mnoge je iznenadila njegova želja da dobije Crvenu zvezdu za protivnika, što je itekako moguće..."Zvezda...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.