NE BOJI SE MARAKANE: Zvezda? To je naša velika šansa - proći ćemo prvo kolo GARANT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 18:30

NE BOJI SE MARAKANE: Zvezda? To je naša velika šansa - proći ćemo prvo kolo GARANT!

O predstojećim kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Srpski golman Stefan Čupić, član jermenskog šampiona Ararata, govorio je o predstojećim kvalifikacijama za Ligu šampiona.

On je sa ovom ekipom osvojio drugu titulu zaredom u toj zemlji, a malo je falilo da dođu i do "duple krune".

Ipak, Čupić za to krivi trenera Vardana Minasjana, kome je ugovor istekao, a kako kaže, "nije ubeđen da će biti produženja".

Cilj u Evropi je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se prođe prvo kolo kvalifikacija, u kojem bi potencijalni rival mogla da bude Crvena zvezda.

- Naša velika šansa - rekao je Čupić za Sportski žurnal.

Novinara je zanimao otkud toliki optimizam?

- Čemu čuđenje, bićemo 'mina' i za jače ekipe. Potceniće nas, iako utakmice počinjemo s desetoricom kvalitetnih stranaca uglavnom iz Holandije, Francuske, Belgije, Portugalije, Brazila... Samo ovaj da ode, a novi trener lepo upakuje ekipu i proći ćemo prvo kolo Lige šampiona. Garant - istakao je Čupić.

Čupić je bio član zlatne generacije Orlića, koja je 2013. godine u Litvaniji osvojila Evropsko prvenstvo.

Siti je ostao bez Premijer lige, ali je već uzeo Komjuniti šild i Liga kup, a sad ide i na FA kup. Večeras (20.45) igra polufinale ovog takmičenja na Vembliju sa redovnom mušterijom Arsenalom koji je nominalni domaćin. Dvojka je 1,40, a kec na Arsenal čak 7,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal – Mančester Siti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Dezire Kordero, bivša devojka Kristijana Ronalda
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.