Evrovizija 2024: Glavni favorit za pobednika! Predstavnik Švajcarske u suknjici publiku bacio u trans (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 09.Maj.2024, 21:37

Evrovizija 2024: Glavni favorit za pobednika! Predstavnik Švajcarske u suknjici publiku bacio u trans (VIDEO)

Predstavnik Švajcarke, u drugoj polufinalnoj večeri "Evrovizije 2024", prisutnu publiku Malmeu, bukvalno je svojim nastupom bacio u trans.
Švajcarski predstavnik potpuno je zaludeo Evrovpu, zbog čega se nedeljama na kladionicama nalazi na prvom mestu i prema njima je glavni favorit za pobednika "Evrovizije 2024".
Pevač Nemo, sa numerom "The Code", oduševio je prisutnu publiku u Malmeu, a njegov čitav nastup praćen je ovacijama i aplauzima.
Za prestižnu titulu pobednika i trofej Evrovizije ove godine u velikom finalu se bori 37 zemalja.
Direktan plasman su ostvarile zemlje velike petorke: Velika Britanija, Italija, Nemačka, Francuska i Španija, kao i prošlogodišnji...
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Evrovizija 2024: Predstavnica Izraela izviždana u Malmeu! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 09.Maj.2024

Predstavnica Izraela u drugoj polufinalnoj večeri "Evrovizija 2024", doživela je veliku neprijatnost, kada su se iz publike tokom čitavog njenog nastupa čuli zvižduci...Eden Golan iz Izraela u drugoj polufinalnoj večeri "Evrovizije 2024" predsatvila se pesmom "Hurricane". Sve vreme tokom njenog...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.