PRESKAČE SUDUVU: Šok na Marakani, povredio se jedan od Milojevićevih GLAVNIH aduta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESKAČE SUDUVU: Šok na Marakani, povredio se jedan od Milojevićevih GLAVNIH aduta (FOTO)

Kao grom iz vedra neba.

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, suočava se sa neočekivanim problemima pred revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Naime, Milojević neće moći da računa na jedno od najvećih letošnjih pojačanja, Portugalca Tomanea, zbog povrede koju je doživeo na kontrolnom meču protiv Zvezdare. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Tomane je, uprkos problemima, odigrao prijateljski meč do kraja, a ispostavilo se da je reč o povredi prednje lože koja iziskuje terapije.

Tomane će pauzirati oko dve nedelje, pa najverovatnije neće moći da igra ni u drugom kolu kvalifikacija protiv Helsinkija, naravno ukoliko Zvezda večeras od 20:45 eliminiše prvaka Litvanije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GROM IZ VEDRA NEBA: Partizan dovodi napadača (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019, 12:23

Biće veliko pojačanje...Petar Gigić, dosadašnji napadač Mačve iz Šapca, nalazi se na korak od potpisa za Partizan. Gigić bi trebalo da u Humsku stigne kao slobodan igrač jer mu je 30. juna istekao ugovor sa šabačkim Superligašem...On je za Mačvu odigrao ukupno 43 meča, na kojima se osam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.