Kratko i jasno - Dejan Milojević prognozirao ishod polufinala ABA lige!

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2019, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kratko i jasno - Dejan Milojević prognozirao ishod polufinala ABA lige!

Naveo je i razloge zbog čega daje prednost ovim dvema ekipama.

Crvena zvezda, Partizan, Budućnost i Cedevita s punim pravom gaje nade da će se naći u finalu plej-ofa ABA lige, posle svega što smo videli u dosadašnjem toku polufinalne serije, ali tamo ima mesta samo za dve ekipe.

Crvena zvezda i Partizan će u subotu voditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svoju odlučujuću borbu, pred Zvezdinim navijačima, a dan kasnije Cedevita i Budućnost će u Zagrebu odigrati majstoricu za plasman u finale.

Različite su prognoze ovih dana ko je bliži finalu, mnogi to posmatraju i kroz navijačku prizmu, a večeras smo videli i čuli i jednu prognozu iz stručnog ugla.

Naime, trener Mega Bemaksa Dejan Milojević je gostovao na TV ''Arena Sport'' u emisiji ''U obruču'' i između ostalog, na pitanje voditelja otkrio kome daje prednost u predstojećim majstoricama.

''Crvena zvezda zbog domaćeg terena i Budućnost zato što je kvalitetnija od Cedevite'', kratko je objasnio Milojević.

Da li se slažete sa njegovom prognozom?
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA TOP 5: Najbolji potezi druge runde polufinala

Izvor: Mondo, 02.Apr.2019, 15:01

Pogledajte pet najboljih poteza koji su obeležili druge mečeve polufinalnih serija ABA lige Partizan - Crvena zvezda i Budućnost - Cedevita

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.