Koroman napustio Smederevo: Doći će bolji dani

Izvor: RTS, 30.Maj.2020, 18:56

Koroman napustio Smederevo: Doći će bolji dani

Nekadašnji reprezentativac Ognjen Koroman, nakon što je zbog "prozivki" na račun Fudbalskog saveza Srbije i Crvene zvezde kažnjen sa šest meseci suspenzije, saopštio je da napušta mesto trenera Smedereva.
"Želim da saopštim da sam kažnjen od FSS momentalnom suspenzijom i strogim prilaskom svlačionicama i trenerskoj klupi po članu nekom od Fudbalskog saveza Srbije. Hteo sam da dođem dostojanstveno, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se u svlačionici oprostimo i pozdravimo, ali to dostojanstveno mi je uskratio statut, tj. član statusa FSS", napisao je Koroman na Instagramu.
Kako je naveo, samo ovim putem mogu da vam se obratim, još mi ovo pravo nije uskraćeno, bar još.
"Igračima mnogo sreće želim u daljoj karijeri, odlazim dostojanstveno i časno kao sportista i čovek koji dupetom ne zatvara vrata. Budite hrabri i volite fudbal, doći će bolji dani. Navijačima Despotima želim slogu, zdravlje, i da budu bastion kluba i dalje, kao što su do sada bili. Ne dajte se. Rukovodiocima želim sve najbolje u radu i životu, puno vas volim, pamtiću vas uvek po pravdi, borbi i istrajnosti", poručio je Koroman.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.