JAGO JE BRZO POSTAO MILJENIK DELIJA: A posle OVE OBJAVE će ga zavoleti JOŠ VIŠE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 15:38

JAGO JE BRZO POSTAO MILJENIK DELIJA: A posle OVE OBJAVE će ga zavoleti JOŠ VIŠE (FOTO)

Dokazao ljubav prema klubu...

Jago dos Santos je ušao u srca svih navijača Crvene zvezde jako brzo i malo kom košarkašu je to pošlo za rukom. Brazilski organizator igre iz utakmicu u utakmicu ostavlja srce na terenu, stalno je nasmejan i energičan, a sve te kvalitete prepoznali su zvezdaši. Međutim, deluje da je Zvezda vrlo brzo ušla u srce Jaga, koji je jednim gestom to i potvrdio.

Brazilski organizator igre je u Beograd došao letos, a jako brzo je postao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << miljenik navijača. Iz utakmice u utakmicu Jago igra sve bolje, a pored neospornih košarkaških kvaliteta, Brazilca krasi i neverovatna pozitivna energija, na koju nisu ostali imuni navijači, pa je tako Jago vrlo brzo ušao u srca svih simpatizera crveno–belog tima.

Čini se i da je Zvezda ušla u srce Jagu, koji je još jednom to pokazao.

Na društvenim mrežama se nedavno pojavila fotografija koja je oduševila svakog navijača – Brazilac u rukama druži patike, na jednoj je oslikana zastava Brazila, a na drugoj ni manje, ni više, nego grb Crvene zvezde.

A post shared by Red Star Network (@redstarnetwork)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.