Boaći se tek vratio u Zvezdu, a već najavljuje novi transfer, i to kakav!

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći se tek vratio u Zvezdu, a već najavljuje novi transfer, i to kakav!

Ekskluziva iz Gane.

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći vratio se u samom finišu letnjeg prelaznog roka na ''Marakanu'', posle šest meseci provedenih u kineskom Đangsuu.

On je, uz Marka Marina, Zvezdino najveće pojačanje za Ligu šampiona, ali zbog povrede nije mogao da nastupi u Parizu protiv PSŽ-a, gde je Zvezda ubedljivo poražena sa 6:1.

S obzirom da se Zvezdi ovoga puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << obavezao na vernost do kraja 2020. godine, očekivalo se da će bar ovu celu sezonu provesti u crveno-bepom dresu, ali izgleda da ima drugačije planove.

Naime, portal ''SportsWorldGhana'' danas je objavio ekskluzivni intervju sa Boaćijem, koji je njihovim novinarima otkrio zanimljivu informaciju. Njegov san da zaigra u Premijer ligi još uvek traje, a Zvezdin napadač veruje da će mu se taj san vrlo brzo i ostvariti.





''Mislim da je san većine igrača da igraju u Engleskoj, ali verujem da će se moj transfer u Englesku dogoditi ove sezone. Ne mogu da iznosim detalje, ali to bi trebalo da se dogodi već do januara'', otkriva Boaći.

Potom je precizirao tu svoju najavu.

''Za dva-tri meseca će se to dogoditi. Nije samo da se nadam tome, to će se zaista dogoditi'', poručuje Boaći.

On tvrdi da mu nije previše bitno ime kluba za koji bi igrao u Premijer ligi, već da samo dobije priliku u tom takmičenju. Kao korak ka ostvarenju sna vidi i predstojeći dvomeč protiv Liverpula u Ligi šampiona.

''Vidite da i Vest Hem može da pobedi Mančester junajted, pa i nije toliko važno za koji klub igrate. Najvažnije da uđete u taj sistem.







Imaću utakmice sa Liverpulom u Ligi šampiona i mislim da je to susret u kojem treba da pokažem svima da sam spreman da zaigram u Premijer ligi'', optimista je Boaći.

Podsetimo, Zvezda ga je u februaru prodala za 5.5 miliona evra Đangsuu, a posle njegovog povratka saopšteno je da su crveno-beli za taj transfer izdvojili 2.5 miliona evra.

Koliko će zaraditi od sledećeg transfera?
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.