NEŠTO ĆE SE DESITI: Zvezdin napadač hoće da ide u Premijer ligu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEŠTO ĆE SE DESITI: Zvezdin napadač hoće da ide u Premijer ligu

Nije otkrio o kojem je klubu reč.

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći najavio je mogućnost da u januaru ostvari veliki transfer u englesku Premijer ligu. Mediji u Gani, čiji je reprezentativac Boaći, javljaju da su za 25-godišnjeg fudbalera zaintesovani Hadersfild, Votford, Sautempton i Brajton.

- San velike većine igrača je da igraju u Engleskoj, a mislim da bi meni možda mogao da se ostvari ove sezone. Ne želim da iznosim detalje... Nešto će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se desiti za dva ili tri meseca, to je sigurno - rekao je Boaći za SportsworldGhana.

Newcastle and Southampton on alert as Boakye-Yiadom reveals January EPL move https://t.co/lKapzGyTcu pic.twitter.com/cS6kiBhegv

— Ghanasoccernet.com (@Ghanasoccernet) October 15, 2018

On se i u prvom mandatu u Zvezdi dovodio u vezu sa engleskim klubovima Čelsijem, Vest Bromvičem i Njukaslom, da bi se pre povratka među crveno-bele otišao u kineski Ðangsu Suning gde se nije proslavio.

- Ne mislim da klub koji proda i vrati igrača posle šest meseca nema iste ciljeve kao taj igrač. Zajedno se dogovaramo, daću sve od sebe da se nešto desi u januaru.

Boaći nije želeo da otkrije u koji klub tačno želi da ode, već da je spreman za najzahtevniju ligu sveta.

- Spreman sam da igram u bilo kom klubu u Premijer ligi, jednoj od najjačih na svetu. Nije važan klub, vidite i da Vest Hem pobedi Mančester Junajted, već da uđete u sistem.

Boaći će sa Crvenom zvezdom igrati u Engleskoj 24. oktobra kada gostuje Liverpulu u u Ligi šampiona.

- Mislim da je ta utakmica jedna od onih na kojima moram svima da pokažem da sam spreman za Premijer ligu - zaključio je on.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boaći od januara u Premijer ligi?!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Okt.2018

Samo nekoliko meseci posle povratka u Crvenu zvezdu iz Kinea, afrički napadač Ričmond Boaći se opet sprema za odlazak. Ovoga puta u engelsku Premijer ligu! Boaći je to otkrio medijima u rodnoj Gani gde se trenutno nalazi na reprezentativnim obavezama. "San velike većine igrača je da igraju u Engleskoj,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Boaći i Engleska: Nešto će se dogoditi do januara...

Izvor: N1 televizija, 15.Okt.2018

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći otkrio je da bi uskoro mogao da ostvari san i zaigra u Premijer ligi...Snažni Ganijac se poslednjeg dana avgusta vratio u Zvezdu, posle šestomesečne epizode u kineskom Đangsu Saningu, ali bi već u zimskom prelaznom roku mogao da usledi novi odlazak iz Ljutice...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.