Bio je Zvezdin promašaj, potom zaigrao za Argentinu, sada stiže u Italiju!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2020, 18:24

Bio je Zvezdin promašaj, potom zaigrao za Argentinu, sada stiže u Italiju!

I to u Seriju D.

Navijači Crvene zvezde se i dalje sećaju argentinskog fudbalera Ernana Barkosa koji je odigrao jednu sezonu na pozajmici u beogradskom klubu.

Nije se proslavio, kasnije ga je put vodio preko kineskih i južnoameričkih klubova, da bi zablistao u dresu Palmeirasa gde je zaslužio i poziv u nacionalni tim Argentine.

Sada u 36. godini nastupa za tim iz Bangladeša, ali to će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se uskoro promeniti pošto italijanski mediji prenose da je Barkos na pragu prelaska u FC Mesinu.

U pitanju je klub koji se takmiči u tamošnjoj Seriji D, četvrtom rangu takmičenja, pa nema sumnje da će Argentinac biti veliko pojačanje za klub koji nije vezan za nekadašnju Mesinu koja je svojevremeno igrala i Seriju A.

Eto njemu povratka u Evropu...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.