SUTRA ĆE BITI PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MENE I VULINA Vučić brutalno odgovorio na pitanje o Belivuku

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 20:12

"SUTRA ĆE BITI PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MENE I VULINA" Vučić brutalno odgovorio na pitanje o Belivuku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras u Dnevniku RTS da će figurativno rečeno sutra biti podneta krivična prijava potiv njega i Aleksandra Vulina.

Vučić je čestitao policiji i BIA na dobro urađenom poslu u istrazi slučaja Veljko Belivuk - Marko Miljković.

- FBI nije uradio ništa po ovom pitanju. Nema učešća FBI u slučaju "Belivuk". Ništa nam nisu dostavili. U slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Belivuk" radili su naša policija i BIA - rekao je Vučić.

Mesec ili dva je država mogla da prati vođe ove kriminalne grupe zahvaljujući herojstvu pripadnika policije i BIA, objasnio je on.

- Ja želim da čestitam Tužilaštvu i svim tžiocima u Srbiji koji su radili na slučaju Miljkoić - Belivuk. Želim da čestitam svim pripadnicima policije, BIA. Sve što smo uradili, radili smo sami. FBI nije radio ništa, apsolutno ništa povodom ovog slučaja. FBI ne postoji kada je reč o slučaju Belivuk. Radile su naše službe i odlično su to radile. Želim da se zahvalim tim junacima. U prvom trenutku mi je bilo sramota da odgovaram na laži koje su iskazane. Mi ćemo sutra podneti krivičnu prijavu protiv sebe. Sve što su svi prenosili.

- Mnogi su pisali notorne laži. To da smo Vulin i ja umešani, da sam se viđao po stanovima na Zvezdari sa Belivukom i Miljkoviće,. Mi ćemo sutra, ako što je bio slučaj i sa Jovanjicom, podneti krivičnu prijavu protiv sebe, Naćićemo nekoga ko će to da uradi, pa smo spremni da idemo i na poligraf i da odgovaramo na sva pitanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAKO SU PRAĆENI BELIVUK I MESAR? Otkriveni novi detalji iz istrage

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021

FBI nije sarađivao sa našim bezbednosnim strukturama...Predsednik Aleksandar Vučić otkrio je večeras nove detalje istrage u slučaju protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i naglasio da..- Želim da čestitam Specijalnom tužilaštvu i svima koji su radili na pisanju optužnice...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.