Uživo: Ziki pobedom najavio uspešan dan, Ana i Jelena igraju od 3h!

Izvor: Blic, 18.Jan.2013, 03:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Ziki pobedom najavio uspešan dan, Ana i Jelena igraju od 3h!

Dobrodošli na još jedno druženje sa srpskim teniserima i teniserkama koji će igrati treće kolo u muškom i ženskom singlu, drugo kolo u ženskom i prvo u mešovitom dublu. Novak Đoković i Janko Tipsarević igraće protiv Radeka Štepaneka odnosno Žilijena Benetoa za plasman u osminu finala, Bojana Jovanovski sa Melindom Cink za treću rundu u dublu, dok će Nenad Zimonjić i Katarina Srebotnik otvoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << takmičenje u mešovitim dublovima. Svi oni biće u senci najvažnijeg duela trećeg kola ženskog singla između Ane Ivanović i Jelene Janković. Ostanite sa nama u blogu uživo!

02:17 - Pobeda Zimonjića i Srebotnik

Nenad Zimonjić i Katarina Srebotnik pobedili su Marinka Matoševića i Oliviju Rogovsku sa 6:3, 6:3.

U drugom kolu mešovitog dubla najverovatnije igraju protiv Nađe Petrove i Maheša Bupatija.

01:47 - Zimonjić i Srebotnik osvojili prvi set

Nenad i Katarina osvojili su prvi set protiv Matoševića i Rogovske sa 6:3! Prvi set obeležilo je šest brejkova, a čak četiri puta servis su gubili protivnici srpsko-slovenačke kombinacije.

00:32 - Zimonjić otvara, Novak zatvara program

Novi dan u Melburnu otvoriće Nenad Zimonjić i Katarina Srebotnik koji će igrati mešoviti dubl oko jedan sat iza ponoći protiv Olivije Rogovske i Marinka Matoševića.

Sledi duel Ane i Jelene na Hajsens areni oko 2.30, kada svoj meč okončaju Agnješka Radvanska i Heder Votson. Pobednice ova dva meča igraće u osmini finala.

Janko Tipsarević tražiće put do osmine finala oko tri časa ujutro po srednjeevropskom vremenu protiv Žilijena Benetoa, na Margaret kort terenu.

Bojana Jovanovski i Melinda Cink igraće oko 4.15 meč drugog kola ženskog dubla protiv Natali Grandin i Vladimire Uhlirove.

Na kraju, Novak Đoković će oko pet ujutro izaći na teren Rod Lejver arene da bi u duelu sa Radekom Štepanekom overio vizu za osminu finala.

Povezane vesti: Jelena: Nema rivalstva sa Anom, obe smo ostvarile sve što smo htele Srpski derbi Ana - Jelena tri sata iza ponoći, potom na terenu Nole AO (3. dan): Pobede Janka, Bojane, Novaka i Zikija, derbi Ana - Jelena u 3. kolu! Sreda, srpski dan u Melburnu: igraju svi! Zimonjić protiv Lodre na startu Australijan opena
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Ana pobedila Jelenu, i Ziki uspešan, kreću Janko i Novak!

Izvor: Blic, 18.Jan.2013

Dobrodošli na još jedno druženje sa srpskim teniserima i teniserkama koji će igrati treće kolo u muškom i ženskom singlu, drugo kolo u ženskom i prvo u mešovitom dublu. Novak Đoković i Janko Tipsarević igraće protiv Radeka Štepaneka odnosno Žilijena Benetoa za plasman u osminu finala,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.