Poginula žena u Nišu nakon pada sa zgrade

Izvor: JužneVesti.com, 21.Maj.2024, 19:10

Poginula žena u Nišu nakon pada sa zgrade

Ženska osoba nastradala je na Bulevaru Nemanjića u Nišu nakon što je pala sa zgrade, potvrđuju iz policije. Utvrđuju se i dalje sve okolnosti.

Iz policije kažu da su prijavu dobili oko 16:30 kada su i izašli na mesto nesreće, kao i to i da je istraga i dalje u toku i da utvrđuju sve činjenice.

Takođe, obavešteno je i Više javno tužilaštvo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Tragedija na Bulevaru Nemanjića: Žena izgubila život nakon pada sa zgrade u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Maj.2024

U nesrećnom događaju na Bulevaru Nemanjića u Nišu, jedna ženska osoba izgubila je život nakon pada sa zgrade, potvrđuju izvori iz policije. Identitet žene još uvek nije objavljen, a istražitelji i dalje proučavaju sve okolnosti ovog tragičnog slučaja...Policija je primila prijavu oko 16:30...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.