Potpisan Memorandum o razumevanju između BIO4 Kampusa i kineskog naučnog parka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2024, 19:12

Potpisan Memorandum o razumevanju između BIO4 Kampusa i kineskog naučnog parka

Memorandum o razumevanju između Odbora za nauku i tehnologiju Uprave grada Pekinga, Administrativnog odbora naučnog parka Džongguancun i Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija kao i ''Zhongguancun Development Group Co. LTD'' i ''BIO4 d.o.o. Beograd'' potpisan je danas.

Kako je saopšteno iz Ministarstva nauke, potpisnici su bile ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović, direktorka BIO4 Kampusa Smiljana Krivokuća i predstavnici ''Zhongguancun Development Group Co. LTD'' - platforme za komercijalizaciju visoke tehnologije sa preko 20.000 visokotehnoloških kompanija, kao i mnogim univerzitetima i istraživačkim institutima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.