FORMULA 1: Fetelu ubedljv na prvim treninzima na Albert parku

Izvor: OkRadio.rs, 15.Mar.2013, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FORMULA 1: Fetelu ubedljv na prvim treninzima na "Albert parku"

Vozač Red Bula Sebastijan Fetel zabeležio je i na prvom i na drugom treningu najbolja vremena pred Veliku nagradu Australije kojom počinje nova sezona nabržeg svetskog cirkusa. Nova sezona Formule 1 počela je treninzima u Australiji na kojima je u potpunosti dominirao prošlogodišnji šampion Sebastijan Fetel. Svi timovi su te treninge iskoristili da bi ispitali trošenje pneumatika, što će im biti korisno u nedelju, a prvi utisak je da je Red Bul, i dalje, ispred svih. Vozači Ferarija, Mercedesa i Lotusa nisu daleko, ali Meklaren jeste, čemu u prilog ide zaostatak Džensona Batona u odnosu na Fetela.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FORMULA 1: Fetel ubedljiv na prvim treninzima na “Albert parku”

Izvor: Telegraf.rs, 15.Mar.2013

Vozač Red Bula Sebastijan Fetel zabeležio je i na prvom i na drugom treningu najbolja vremena pred Veliku nagradu Australije kojom počinje nova sezona nabržeg svetskog cirkusa

Nastavak na Telegraf.rs...

F1: Fetel dominantan na prvim treninzima

Izvor: Nacionalna klasa, 15.Mar.2013

Aktuelni svetski šampion, Sebastijan Fetel, silovito je počeo prvi trkački vikend nove sezone. Vozač Red Bula bio je prvi na oba treninga vožena danas.

Nastavak na Nacionalna klasa...

Krece najveci cirkus

Izvor: Radio Centar 987, 15.Mar.2013

U nedelju 17. marta pocinje sezona Formule 1, trkom za veliku nagradu Australije. Ove sezone ce biti vozeno 19, a ne 20 trka, zbog otkazanog nadmetanja u Nju Dzersiju.Kako nije postignut sporazum ni s..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.