Renault predstavlja ekološko vozilo na sajmu u Parizu

Izvor: Moto.rs, 01.Sep.2014, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renault predstavlja ekološko vozilo na sajmu u Parizu

Laurens van den Acker, viši potpredsednik Renault odeljenja za dizajniranje, najavio je predstavljanje koncepta koji odlikuje eksperimentalni inženjering u toku održavanja sajma automobila u Parizu.

Laurens van den Acker je najavio da će koncept biti baziran na novoj platformi male mase te da će ga odlikovati veliki broj sličnosti sa sportskim automobilima, crossover i hečbek modelima. Još uvek nije poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << koji pogonski agregat će odlikovati ovaj koncept ali se zna da će prosečna potrošnja biti oko 2.0L/100km, što je u skladu sa zahtevima francuske vlade koja od proizvođača automobila zahteva da do 2020. predstave automobil koji će u proseku trošiti 2.0L/100km.

foto © Renault
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reno u Parizu predstavlja koncept koji troši 2l/100km

Izvor: Blic, 01.Sep.2014

Renoovom potpredsednik dizajna Lorens van den Aker je najavio da će francuski proizvođač na predstojećem Salonu u Parizu predstaviti "eksperimentalni" ekološki koncept automobil sa potrošnjom od samo 2l/100km...Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa..Besplatno oglasite svoje vozilo na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.