Biser dana: Odlomak iz knjige Atine Ferari

Izvor: Tracara.com, 24.Maj.2016, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biser dana: Odlomak iz knjige Atine Ferari

(foto: Facebook) U Srbiji je moguće sve, pa tako 20-godišnjaci pišu autobiografije, rezime svoje uspešne karijere pravi neko ko se određenim poslom bavi 5 godina, a sada je došao red da se i rijaliti zvezde late pera.  Kada pročitate odlomak iz nove knjige Atine Ferari, maštovito nazvane Život i seks Atine Ferari. požalićete što ste ikada zamerali voditeljkama koje pišu.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Želite li da pročitate odlomak iz NJENE KNJIGE?

Izvor: Mondo, 24.Maj.2016

Rijaliti igračica objavila odlomak iz knjige "Život i seks Atine Ferari"..Kristina Marković poznatija kao igračica Atina Ferari koja je izbačena iz prošle sezone rijalitija Parovi zbog sramotnih izjava povodom ubistva koje je potreslo region, objavila je na Facebooku odlomak iz svoje knjige...Ona...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.