Tim BMW ostao bez hrane, Rusi im uništili

Izvor: B92, 28.Avg.2015, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim BMW ostao bez hrane, Rusi im uništili

Ruske agencije su javile da je više od 1,5 tone hrane namenjene automobilskom trkačkom timu BMW koji dolazi u Moskvu, uništeno zbog nepravilne dokumentacije.

Pročitajte još:

- Kremiranje hrane počelo, Rusi šokirani

- RUS: Traže ono što bager nije uništio

BMW treba da učestvuje u trkama koje počinju u petak kao deo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nemačkog takmičenja DTM. Izveštaji objavljeni u četvrtak kažu da je hrana uništena početkom ove nedelje.

Poslednjih nekoliko nedelja, Rusija je javno uništila tone hrane uvezene sa Zapada uprkos zabrani koju je Moskva uvela prošle godine kao odgovor na sankcije zbog ukrajinske krize.

Državna novinska agencija RIA Novosti navodi da je predstavnik BMW Jerg Kotmajer rekao da će tim ipak učestvovati u takmičenju, bez obzira na gubitak pripremljene hrane.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rusi uništili više 1,5 tone hrane namenjene BMW-ovom DTM trkačkom timu

Izvor: AutoBlog, 28.Avg.2015

Kako prenosi Beta, ruske agencije su javile da je više od 1,5 tone hrane namenjene automobilskom trkačkom timu BMW koji dolazi u Moskvu, uništeno zbog nepravilne dokumentacije. BMW treba da učestvuje u trkama koje počinju u petak kao deo nemačkog takmičenja DTM. Izveštaji objavljeni u četvrtak...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.