Svet

Petak, 28.08.2015.

08:13

Tim BMW ostao bez hrane, Rusi im uništili

Ruske agencije su javile da je više od 1,5 tone hrane namenjene automobilskom trkačkom timu BMW koji dolazi u Moskvu, uništeno zbog nepravilne dokumentacije.

Izvor: Beta

Default images
Foto: Beta/AP

BMW treba da učestvuje u trkama koje počinju u petak kao deo nemačkog takmičenja DTM. Izveštaji objavljeni u četvrtak kažu da je hrana uništena početkom ove nedelje.

Poslednjih nekoliko nedelja, Rusija je javno uništila tone hrane uvezene sa Zapada uprkos zabrani koju je Moskva uvela prošle godine kao odgovor na sankcije zbog ukrajinske krize.

Državna novinska agencija RIA Novosti navodi da je predstavnik BMW Jerg Kotmajer rekao da će tim ipak učestvovati u takmičenju, bez obzira na gubitak pripremljene hrane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: