Očekuje se da će 2017 Audi A8 da ima e-turbo, OLED ekrane i kontrole gestovima

Izvor: Moto.rs, 26.Maj.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuje se da će 2017 Audi A8 da ima e-turbo, OLED ekrane i kontrole gestovima

Pojavili su se neki sveži detalji koji se odnose na narednu generaciju Audi A8 modela koja bi u prodaji trebalo da se pojavi negde 2017. godine. Već od ranije znamo da će ova limuzina imati poluautonomni sistem pogona i dizajn inspirisan Prologue konceptom.

Sada nam stižu informacije o još nekim elementima koje će novi A8 imati kao što su OLED tehnologija za ekrane u kabini vozila a takođe među opcijama će biti i one koje se odnose na upravljanje pojedinim sistemima >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << u okviru vozila preko kontrole gestovima. Kompanijin rukovodilac za tehnički razvoj Ulrich Hackenberg je rekao da će novi A8 model da koristi električne turbopunjače ali ne znamo koji će od motora da dobije ovaj tretman. Izveštaji od prošle godine nemačkih medija ukazuju da će dostupan biti novi V6 turbodizel motor sa 285k snage odnosno 620Nm obrtnog momenta dok će W12 motor biti smanjene zapremine sa 6.3 na 6.0L dok će izlazna snaga ovog motora ostati na 585ks . Sa druge strane S8 varijanta će nastaviti da koristi twin turbo V8 4.0l motor ali će on biti podešen da razvija 580ks snage i 800Nm obrtnog momenta.

foto © Audi
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Novi detalji o novom Audiju A8

Izvor: AutoBlog, 26.Maj.2015

Pojavili su se neki sveži detalji koji se odnose na narednu generaciju Audi A8 modela koja bi u prodaji trebalo da se pojavi negde 2017. godine. Već od ranije znamo da će ova limuzina imati poluautonomni sistem pogona i dizajn inspirisan Prologue konceptom. Sada nam stižu informacije o još nekim...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.