Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2024, 11:44

Četiri borca Hezbolaha ubijena u izraelskom napadu na južni Liban

Četiri borca libanske militantne grupe Hezbolah poginula su danas u izraelskom vazdušnom napadu na automobil u južnom Libanu, rekli su bezbednosni izvori za Rojters.
Libanska civilna odbrana saopštila je da su u napadu poginule četiri osobe, ne navodeći da li je reč o pripadnicima Hezbolaha, prenela je britanska agencija.
Spasioci su rekli da su izvukli četiri tela iz automobila koji je izgoreo u izraelskom napadu.Sukob između Izraela i Hezbolaha eskalirao je ove sedmice pošto su obe strane intenzivirale bombardovanje.
Izrael je koristio artiljeriju, dronove i ratne avione za napade na južni Liban, uključujući i napade na borce Hezbolaha i drugih oružanih grupa. Hezbolah je lansirao rakete...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Četiri osobe ubijene u udaru izraelskog drona u Libanu

Izvor: Danas, 09.Maj.2024

U udaru izraelskog drona na vozilo na jugu Libana ubijene su danas četiri, saopštila je libanska civilna odbrana, a bezbednosni izvori su naveli da su oni bili članovi ekstremističkog Hezbolaha.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.