Anćeloti: Zasluženo smo u finalu; Tuhel: Sudija nam se izvinio posle utakmice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2024, 11:43

Anćeloti: Zasluženo smo u finalu; Tuhel: Sudija nam se izvinio posle utakmice

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je da se njegov tim zasluženo plasirao u finale Lige šampiona i istakao da je madridski klub imao dosta problema sa povredama tokom sezone, prenose španski mediji. Fudbaleri Reala plasirali su se sinoć u finale LŠ, pošto su u revanš utakmici polufinala posle preokreta pobedili Bajern 2:1. Madridski klub je izborio plasman u finale LŠ, pošto je u prvoj utakmici polufinala odigranoj prošle nedelje u Minhenu bilo 2:2.
U Bajernu tvrde da su poljske sudije na čelu sa glavnim arbitrom Šimonom Marčinjakom oštetile nemački klub na sinoćnjem meču.
Fudbaler Bajerna Matijs de Liht je u 13. minutu nadoknade vremena postigao gol, ali je pre šuta pomoćni sudija...
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Anćeloti: Zasluženo smo u finalu

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Maj.2024

Zasluženo smo u finalu, smatra Karlo Anćelotim trener Real Madrida, nako što je njegov tim izborio plasman u finale Lige šampiona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.