Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Maj.2024, 23:13

Real posle velikog preokreta protiv Bajerna u finalu Lige šampiona

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se večeras u finale Lige šampiona, pošto su u revanš utakmici polufinala posle velikog preokreta pobedili Bajern iz Minhena 2:1.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čudesan preokret u Madridu, Real u finalu Lige šampiona

Izvor: Danas, 08.Maj.2024

Fudbaleri Reala plasirali su se u finale Lige šampiona, jer su u revanš meču polufinala na „Santijago Bernabeu“ pobedili Bajern rezultatom 2:1.

Nastavak na Danas...

Ovo neverovatno liči na Jokićevu priču: Sinoć postao Realov heroj, a njegova rečenica iz 2012. je sve podsetila na Srbina - ČUDESNA SUDBINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2024, 12:17

Real Madrid je u revanš utakmici polufinala Lige šampiona pobedio Bajern rezultatom 2:1 i s ukupnih 4:3 prošao u finale u kojem će 1. juna igrati protiv Borusije Dortmund.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.