Bokserski savez Srbije zahvalio Vučiću na novčanim nagradama za medalje na EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2024, 11:44

Bokserski savez Srbije zahvalio Vučiću na novčanim nagradama za medalje na EP

Bokserski savez Srbije zahvalio se danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na novčanim nagradama za osvojene medalje na Evropskom prvenstvu u Beogradu, saopšteno je iz BSS.
Evropsko prvenstvo održano je od 18. do 28. aprila u Beogradu, a reprezentacija Srbije osvojila je 20 medalja, 11 u ženskoj i devet u muškoj konkurenciji.
Vlada Republike Srbije odlučila je pre nekoliko dana da osvajači zlatnih medalja budu nagrađeni sa po 20.000 evra, srebrnih medalja sa po 15.000 evra, a bronzanih medalja sa po 10.000 evra. U saopštenju BSS se navodi da su nagrađeni i svi treneri. Svaki trener je dobio isti iznos kao i bokser ili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.