KO JE KRIV ZA NESREĆU U KOJOJ JE POGINUO IRANSKI LIDER? Postoje tri ključna osumnjičeni - svi se pitaju da li OVA država stoji iza ove situacije?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2024, 08:08

KO JE KRIV ZA NESREĆU U KOJOJ JE POGINUO IRANSKI LIDER? Postoje tri ključna "osumnjičeni" - svi se pitaju da li OVA država stoji iza ove situacije?

Pogled na snimke pada helikoptera iranskog predsednika Ebrahima Raisija, koje su objavile spasilačke ekipe dovodi do zaključka da je reč o nesrećnom slučaju, ali u takvim slučajevima, posebno kada su u pitanju režimi u kojima nema slobodnog protoka informacija, postoji širok prostor za teorije zavere.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.