Bratska ljubav: Ivan Bosiljčić stigao u Grčku da podrži Nikolu Rokvića! (FOTO)

Izvor: Svet plus, 20.Maj.2024, 08:15

Bratska ljubav: Ivan Bosiljčić stigao u Grčku da podrži Nikolu Rokvića! (FOTO)

Nikola Rokvić, popularni pevač, započeo je svoju humanitarnu misiju za decu, prikupljajući sredstva za dečju onkologiju.
Nakon uspešnog prikupljanja sredstava, Rokvić se peške uputio ka manastiru Svetog Nektarija Eginskog na Egini, s ciljem da završi svoju misiju.
Na ovom humanitarnom putu, mnogi su mu pružili podršku, a juče je u Grčku stigao i naš proslavljeni glumac Ivan Bosiljčić. Njegov dolazak izazvao je veliko oduševljenje kod Nikole, koji je bio duboko dirnut gestom svog prijatelja.
"Moj brat Ivan Bosiljčić mi oplemeni srce!!! Hvala ti do večnosti!!", napisao je Rokvić na svom Instagram profilu, izražavajući zahvalnost i radost zbog podrške koju je dobio. "Ima...
Pogledaj vesti o: Ivan Bosiljčić,   Grčka

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.