Uživo: Hajnkes neće u Barsu, Iguain u Napoliju, Vučinić menja Runija?

Izvor: Blic, 21.Jul.2013, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Hajnkes neće u Barsu, Iguain u Napoliju, Vučinić menja Runija?

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a uz Blicsport iz minuta u minut, u novoj sezoni izdanja bloga uživo, možete da "prošetate" svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, istine, kao i dogovorene transfere, i tako sve do 31. avgusta dok se ne spusti zavesa.

14:16 - Hajnkes: Ne očekujte da preuzmem Barsu

Posle triple krune sa Bajernom, trener Jup Hajnkes odbio je mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da preuzme Barselonu, koja je u potrazi za novim šefom stručnog štaba posle odlaska Tita Vilanove.

13:46 - Lovre potpisao za Estegal

Srpski internacionalac Goran Lovre karijeru nastavlja u iranskom Estegalu, s kojim je dojučerašnji vezista Partizana potpisao ugovor na godinu dana sa mogućim nastavkom saradnje.

Saga oko novog Lovreovog kluba dobila je svoj epilog, i narednih godinu dana bivši mladi reprezentativac igraće u dresu iranskog šampiona za godišnju platu od 200.000 dolara.

Prema ugovoru, ukoliko zadovolji čelnike kluba, ta saradnja se može produžiti na još jednu sezonu.

Iako je imao "privlačnu" ponudu nemačkog četvrtoligaša Manhajma, u odluci da se otisne ka Orijentu, presudili su kvalitet lige i ambicije tima.

Kao prvak Irana, Estegal igra azijsku Ligu šampiona čiji pehar je već osvajao u dva navrata, 1970. i 1991. godine.

13:18 - Seltik želi Đurđića, Grojter Firt "zakopčan"

Srpski reprezentativac i golgeter Grojter Firta Nikola Đurđić privukao je pažnju Seltika tako što je dve lopte smestio u mrežu prvaka Škotske na pripremnoj utakmici.

Bivši šampion Evrope spreman je da angažuje srpskog napadača, ali predsednik Grojter Firta nije voljan da ga pusti.

12:52 - Junajted nudi 15 miliona za Vučinića

Uprava Mančester junajteda spremna je da Vejna Runija u napadu zameni crnogorskim reprezentativcem Mirkom Vučinićem, za kog je na stolu italjanskog šampiona Juventusa ponuda od 15 miliona evra.

Juventus bi profitirao od ovog transfera jer je za Karlosa Teveza platio samo devet miliona, a Fernando Ljorente je došao kao slobodan igrač.

12:34 - Junajted spreman da udvostruči platu Fabregasu

Šampion Engleske Mančester junajted je spreman da duplira platu Sesku Fabregasu, kako bi ga ubedio da napusti redove Barselone, prenose britanski mediji.

To znači da bi Fabregas nedeljno zarađivao 232.000 evra, što je dvostruko više nego što dobija u katalonskom klubu.

Kako navodi "Miror", menadžer Junajteda Dejvid Mojes ubediio je čelnike kluba da za Fabregasa ponude 35 miliona evra.

Prošle nedelje je potpredsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu potvrdio da taj klub nema nameru da proda Fabregasa.

"Fabregas nije na prodaju", bio je kategoričan Bartomeu.

12:07 - Korijere delo Sport: Iguain u Napoliju!

Kako prenosi italijanski Korijere delo Sport, Napoli i Real su se dogovorili o prelasku Gonzala Iguaina u italijanski klub za 35 miliona evra.

Preostalo je da se klub koji će u narednoj sezoni voditi Rafa Benitez dogovori sa Argentincem oko ličnih uslova. Za Iguaina je bio zainteresovan i Juventus pre dovođenja Karlosa Teveza, Arsenal nije uspeo da ostvari željeni transfer, a Napoli je iskoristio novac posle prodaje Edinsona Kavanija Pari sen Žermenu za 63 miliona evra.

11:33 - Bajern traži 15 miliona funti za Gustava

Arsenal će morati da spremi dodatnih 7 miliona, ako želi da dovede Luiza Gustava u svoje redove. Prvobitna ponuda "tobdžija" iznosila je 8 miliona funti, ali su sa Alijanc arene stigli novi uslovi.

Prvak Evrope na poziciji zadnjeg veznog već ima Havija Martineza, Bastijana Švajnštajgera i novopridošlog Tijaga Alkantaru, a 25-godišnji vezista po igri jako podseća na Aleksa Songa. To je razlog zbog kojeg je Arsen Venger jako zainteresovan za usluge brazilskog fudbalera.

11:12 - Đukić ostaje bez Soldada?

Srpskom treneru Miroslavu Đukiću tek predstoji uigravanje Valensije pred novu sezonu, a to bi mogao da nastavi bez napadača Roberta Soldada.

Za njega je zainteresovan Totenhem, koji je spreman da ponudi 18 miliona funti. Povremeni reprezentativac Španije ponikao je u Realu, igrao je za madridski tim od 2002. do 2008. godine, a u Valensiji je u poslednje tri sezone, i na 101 utakmici postigao je 59 golova.

10:45 - Ivanov odlazi, ko menja ljubimca navijača i stub odbrane crno-belih?

Partizanu se nije isplatilo da drži nezadovoljnog štopera Ivana Ivanova, pa će on ipak karijeru nastaviti u Bazelu.

Samo tri dana pred revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Širaka, šampion Srbije nema adekvatnu zamenu za stub odbrane u prethodnom periodu, a za pojačanja figuriraju tri opcije.

10:00 - Vučinić upalio alarm na Old Trafordu

Posle dolaska Karlosa Teveza i Fernanda Ljorentea u Juventus, bilo je jasno da će crnogorski reprezentativac Mirko Vučinić biti slobodan da potraži novi klub.

Nije ni u planovima trenera Antonija Kontea prema "Gazeti delo Sport", što otvara nove spekulacije o prelasku u Mančester junajted, koji se i u prethodnim prelaznim rokovima interesovao za njega. Razlog više za pojačano interesovanje je i odlazak Runija, a u trku će se uključiti Milan koji je već pokušavao da ga dovede, i Zenit koji vodi Lučano Spaleti. Italijanski stručnjak ga je već trenirao u Romi, i ima poverenje u crnogorskog asa.

09:57 - Džajić zvao Pantelića

Vezni red Crvene zvezde je letos već pojačao bivši reprezentativac Miloš Ninković, blizu Marakane su Dragan Mrđa i Milan Jovanović, a postoji mogućnost da se na stadion u Ljutice Bogdana vrati Marko Pantelić.

Njegov dolazak na utakmicu Zvezde sa IBV-om je podgrejao nade navijača da će dobiti iskusnog napadača u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a to je bila i prilika da rukovodioci kluba razgovaraju sa njim o potencijalnom dolasku.

09:57 - Dobrodošli!

Dobar dan i dobrodošli na još jedno izdanje Blicsport.rs bloga uživo, ovoga puta posvećenog letnjem fudbalskom prelaznom roku!

Do kraja pijace, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za transfere, informacije, izjave, zanimljivosti, spekulacije, postignute dogovore, kao i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu.

Imate i mogućnost da svoje mišljenje na blogu "podelite" sa svima, preko komentara i "tvitova" koji sadrže #transferi u sebi. Krećemo!

Najčitanije SADA: Transferi: Madrid na nogama, Bejl ide u Real za 80 miliona, Lane pred Zvezdom! Transferi: Ljuti Parižani najavili "operaciju Mesi", Jovetić zadužio 35 u Sitiju! Transferi: Siti kupio Jovetića, Markinjos novo pojačanje PSŽ-a, Janković u Veroni

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Iguain u Napoliju, Hajnkes odbio Barsu, Sušić menja Vilanovu?

Izvor: Blic, 21.Jul.2013

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a uz Blicsport iz minuta u minut, u novoj sezoni izdanja bloga uživo, možete da "prošetate" svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, istine, kao i dogovorene transfere, i tako sve do 31. avgusta dok se ne spusti zavesa...15:36 - Everton...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.