Uživo: Džajić hoće i Pantelića u Zvezdi, Vučinić upalio alarm u Mančesteru!

Izvor: Blic, 21.Jul.2013, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Džajić hoće i Pantelića u Zvezdi, Vučinić upalio alarm u Mančesteru!

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a uz Blicsport iz minuta u minut, u novoj sezoni izdanja bloga uživo, možete da "prošetate" svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, istine, kao i dogovorene transfere, i tako sve do 31. avgusta dok se ne spusti zavesa.

10:00 - Vučinić upalio alarm na Old Trafordu

Posle dolaska Karlosa Teveza i Fernanda Ljorentea u Juventus, bilo je jasno da će crnogorski reprezentativac Mirko Vučinić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti slobodan da potraži novi klub.

Nije ni u planovima trenera Antonija Kontea prema "Gazeti delo Sport", što otvara nove spekulacije o prelasku u Mančester junajted, koji se i u prethodnim prelaznim rokovima interesovao za njega. U trku će se uključiti i Milan koji je već pokušavao da ga dovede, i Zenit koji vodi Lučano Spaleti. Italijanski stručnjak ga je već trenirao u Romi, i ima poverenje u crnogorskog asa.

09:57 - Džajić zvao Pantelića

Vezni red Crvene zvezde je letos već pojačao bivši reprezentativac Miloš Ninković, blizu Marakane su Dragan Mrđa i Milan Jovanović, a postoji mogućnost da se na stadion u Ljutice Bogdana vrati Marko Pantelić.

Njegov dolazak na utakmicu Zvezde sa IBV-om je podgrejao nade navijača da će dobiti iskusnog napadača u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a to je bila i prilika da rukovodioci kluba razgovaraju sa njim o potencijalnom dolasku.

09:57 - Dobrodošli!

Dobar dan i dobrodošli na još jedno izdanje Blicsport.rs bloga uživo, ovoga puta posvećenog letnjem fudbalskom prelaznom roku!

Do kraja pijace, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za transfere, informacije, izjave, zanimljivosti, spekulacije, postignute dogovore, kao i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu.

Imate i mogućnost da svoje mišljenje na blogu "podelite" sa svima, preko komentara i "tvitova" koji sadrže #transferi u sebi. Krećemo!

Najčitanije SADA: Transferi: Madrid na nogama, Bejl ide u Real za 80 miliona, Lane pred Zvezdom! Transferi: Ljuti Parižani najavili "operaciju Mesi", Jovetić zadužio 35 u Sitiju! Transferi: Siti kupio Jovetića, Markinjos novo pojačanje PSŽ-a, Janković u Veroni
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Džajić hoće i Pantelića u Zvezdi, Vučinić upalio alarm u Mančesteru!

Izvor: Dzungla.org, 21.Jul.2013

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a uz Blicsport iz minuta u minut, u novoj sezoni izdanja bloga uživo, možete da „prošetate“ svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, istine, kao i dogovorene transfere, i tako sve do 31. avgusta dok se ne spusti zavesa.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.