Put orlića: U četvrtfinalu na Amerikance, a onda ili na mašineriju ili na najveće čudo!

Izvor: Blic, 10.Jun.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Put "orlića": U četvrtfinalu na Amerikance, a onda ili na mašineriju ili na najveće čudo!

Rival omladinske fudbalske reprezentacije Srbije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva biće vršnjaci iz Sjedinjenih Američkih Država, sa kojima će "orlići" igrati u novozelandskom Oklendu u nedelju, 14. juna, od 06.30 po srednjeevropskom vremenu.

Amerikanci su u svom nastupu u osmini finala pobedili Kolumbijce sa 1:0, a jedini gol postigao je Rubio Rubin u 58. minutu. Uspeh njegove ekipe je utoliko veći ako se uzme u obzir činjenica da je poslednjih desetak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << minuta igrala bez isključenog Peri-Akoste.

Prethodno je selekcija SAD zauzela drugo mesto u svojoj, A grupi, pobedivši Mijanmar (2:1, uz golove tola i Hindmena) i domaćina, Novi Zeland (4:0, uz golove Džejmisona, Hindmana, Ariole i Rubina), dok je u trećem kolu ubedljivo poražena od Ukrajinaca sa 3:0.

I dok Kolubijci mogu da krenu kući posle samo jedne ostvarene pobede, nad Katarom (1:0), koja ih je i vinula u osminu finala, kući će i Mađari, koje su u čudesnoj utakmici naši "orlići" savladali posle produžetaka sa 2:1.

A ako prebrode i sledeću prepreku, Amerikance, izabranici selektora Veljka Paunovića već imaju nagoveštaj ko bi mogao da ih čeka u polufinalu: biće to ili neverovatni Mali, koji je uz najlepše golove Mundijalita eliminisao Ganu, ili pobednik meča u kome se Nigerija sastaje sa apsolutnim favoritom Svetskog prvenstva, Nemačkom koja je u tri prva nastupa dala 16 golova.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.