Haos posle utakmice u Splitu

Izvor: RTS, 05.Maj.2013, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos posle utakmice u Splitu

Više policajaca je povređeno, a nekoliko automobila oštećeno u neredima navijača posle fudbalske utakmice između "RNK Split" i "HNK Hajduk". Incident se dogodio sinoć kada je veća grupa navijača Hajduka, napala policajce i ljude koji su napuštali stadion.

U neredima navijača Hajduka posle fudbalske utakmice između "RNK Split" i "HNK Hajduk", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << lakše je povređeno više policajaca, oštećeno je nekoliko automobila, a policija je, kako je saopšteno u Splitu, uhapsila nekoliko navijača.

Jedan od povređenih policajaca zatražio je lekarsku pomoć.

Incident se, kako je saopštila splitsko dalmatinska Policijska uprava, a prenela Hina, dogodio sinoć u 20.55 časova kada je veća grupa iz skupine od 500-600 navijača Hajduka, oko stadiona "RNK Split", napala policajce i ljude koji su napuštali stadion, bacajući pritom boce, kamenje i bengalke.

Na meti su, kako se navodi, bili i građani koji su vozilima prolazili ulicom Hrvatske mornarice.

Policija je intervenisala i uspostavila javni red i mir, a nad uhapšenim navijačima biće sprovedena istraga.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.