Izvor: DobreVesti.rs, 17.Maj.2024, 11:00

BEBOLOGIJINI KRUGOVI: Kako do odgovornog roditelja

Bebologijini krugovi održaće se u subotu, 18. maja sa početkom od 10 do 18 časova u Domu omladine.

 
Bebologijini edukativni programi u organizaciji Bio Save Group imaju za cilj da pruže podršku budućim roditeljima u periodu trudnoće kroz teme koje se bave: pripremom za porođaj, prvom negom bebe, dojenjem i hranjenjem, a sve to kako bi roditeljski korak ka novoj životnoj ulozi bio sigurniji.
 
Program Bebologijini krugovi se ovog proleća odvija u Domu omladine uz podršku Akse, prodavnice bebi i dečije opreme, 18. maja od 10 i 18 časova i okuplja tim eminentnih predavača iz oblasti ginekologije, pedijatrije, kao i stručan medicinski tim Bio Save Group i prepoznatljiva lica servisa kućnih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.