Vučić sa Kobahidzeom o pitanjima od značaja u odnosima Srbije i Gruzije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2024, 11:13

Vučić sa Kobahidzeom o pitanjima od značaja u odnosima Srbije i Gruzije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predsednikom Vlade Gruzije Iraklijem Kobahidzeom o svim izazovima sa kojima se Srbija suočava na regionalnoj i međunarodnoj sceni, pitanjima od značaja za odnose dve zemlje, kao i o daljem razvoju političkih i ekonomskih odnosa i uspostavljanju direktne avio-linije Beograd-Tbilisi.
"Obavestio sam premijera Kobahidzea o dešavanjima na Kosovu i Metohiji i zahvalio na principijelnom stavu Gruzije po pitanju poštovanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije i nepriznavanja jednostrano proglašene nezavisnosti takozvanog Kosova", napisao je predsednik Srbije na instagram nalogu @buducnostsrbijeav nakon telefonskog razgovora sa Kobahidzeom.
Dodao je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDSEDNIK VUČIĆ RAZGOVARAO SA GRUZIJSKIM PREMIJEROM! "Zahvalio sam na razumevanju pozicija Srbije koja se bori za pravo i pravdu" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu o razgovoru koji je imao sa premijerom Gruzije Iraklijem Kobahidzeom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.