Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2016, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO: Srbija dobila novog selektora, Ćurčić tu do juna!

Fudbalski savez Srbije doneo je odluku da na mesto selektora postavi novog stručnjaka umesto Radovana Ćurčića.

Kako prenose Novosti, dileme više nema. Radovan Ćurčić će samo do juna biti na kormilu reprezentacije Srbije, kada će njegovo mesto zauzeti bivši trener Crvene zvezde, Slavoljub Muslin. Tu odluku posle sastanka su doneli čelni ljudi saveza Tomislav Karadžić, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Slaviša Kokeza i Savo Milošević. Ipak, još uvek nije poznato kada će iskusni stručnjak početi sa radom.
KOMENTAR: Zašto Ćurčić mora da ode i zašto njegov odlazak ništa neće promeniti
Moguće je da će Radovan Ćurčić sedeti na klupi još na prijateljskim utakmicama sa Kiprom 25. maja u Užicu i sa Izraelom 31. maja u Novom Sadu, dok bi meč u Monte Karlu sa Rusijom vodio upravo Slavoljub Muslin. Po drugoj varijanti Slavoljub Muslin bi debitovao tek na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Republike Irske u Beogradu 5. septembra.
Slavoljub Muslin je u karijeri vodio klubove Brest, Po, Bordo, Lans, Le Man, Vidad, Crvena zvezda, Levski, Metalurg Donjeck, Lokeren, Lokomotiva Moskva, Himki, Dinamo Minsk, Anortozis, Krasnodar. Trofeje je osvajao sa Crvenom zvezdom, Levskim i Videotonom.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Novosti: FSS odlučio - Muslin selektor na Kokezinu preporuku

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2016

Radovan Ćurčić biće smenjen najkasnije posle utakmica sa Kiprom i Izraelom. U toj varijanti debi bivšeg trenera Crvene zvezde biće 5. juna u Monaku..Tomislav Karadžić mu je verovao toliko da mu je odmah dao ugovor za dva kvalifikaciona ciklusa, Savo Milošević je govorio da dok je on na funkciji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.