Novosti: FSS odlučio - Muslin selektor na Kokezinu preporuku

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2016, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti: FSS odlučio - Muslin selektor na Kokezinu preporuku

Radovan Ćurčić biće smenjen najkasnije posle utakmica sa Kiprom i Izraelom. U toj varijanti debi bivšeg trenera Crvene zvezde biće 5. juna u Monaku

Tomislav Karadžić mu je verovao toliko da mu je odmah dao ugovor za dva kvalifikaciona ciklusa, Savo Milošević je govorio da dok je on na funkciji Srbija neće menjati selektora. Ipak, prema informacijama Večernjih novosti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << to će se desiti mnogo ranije, a Radovana Ćurčića će na klupi Orlova zameniti bivši treneg Crvene zvezde Slavoljub Muslin.

Novosti navode da je to konačna odluka Fudbalskog saveza Srbije, tačnije Karadžića i dvojice potpredsednika Miloševića i Slaviše Kokeze. Prema tim informacijama Ćurčić će se od ekipe oprostiti na utakmicama sa Kiprom 25. maja u Užicu i Izraelom šest dana kasnije već u Novom Sadu. Već 5. juna u Monaku, u kome Srbija igra prijateljsku utakmicu sa Rusijom, Muslin bi trebalo da debituje u ulozi selektora nacionalnog tima. Novosti dalje pišu da čak postoji mogućnost da Muslin ekipu preuzme i pre majskih okršaja sa Kiprom i Izraelom kako bi imao što više vremena da uigrava ekipu.

Isti list dodaje i da će trener koji je između ostalih čuven po rolama u Bordou, Zvezdi - sa kojom je imao najveće uspehe - moskovskoj Lokomotivi i Krasnodaru, na klupu Orlova sesti na insistiranje Slaviše Kokeze. On još od oktobra zagovara takvu ideju, iako je bio i za imenovanje sadašnjeg trenera Crvene zvezde.

Podsetimo, Srbiju naredni takmičarski izazovi očekuju u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji u kojima će Orlovi igrati sa Republikom Irskom, Austrijom, Velsom, Gruzijom i Moldavijom.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ništa od Muslina, Savo ne da Radovana!

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2016, 12:15

Posle jučerašnje ''bombastične'' informacije da bi Slavoljub Muslin mogao već do leta da na klupi ''Orlova'' nasledi Radovana Ćurlića, danas se oglasio Savo Milošević, potpredsednik FSS...U saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu Saveza, naš proslavljeni reprezentativac je oštro demantovao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.