ZVEZDA KREĆE IZ MINHENA Poznat raspored crveno-belih u Ligi šampiona

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA KREĆE IZ MINHENA Poznat raspored crveno-belih u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde takmičenje u B grupi Lige šampiona počinju 18. septembra u Minhenu. Oni će od 21 sat da igraju protiv Bajerna.
U petak od 20:30 igraju Mehelen – Muskron, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.75.
Prvi meč na svom stadionu igraju u drugom kolu 1. oktobra, kada od 21 sat gostuje Olimpijakos. Svi mečevi crveno-belih igraju se od 21 sat. U trećem kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Zvezda 22. oktobra putuje u London gde će da igra protiv Totenhema.
Isti rivali sastaju se na Marakani 6. novembra u četvrtom kolu. U petom kolu 26. novembra srpski šampion dočekuje Bajern, a u poslednjem kolu 11. decembra igra u Atini protiv Olimpijakosa.
Dve najbolje ekipe nastaviće takmičenje u osmini finala, dok će trećeplasirani tim da ide u nokaut fazu Lige Evrope.

The post ZVEZDA KREĆE IZ MINHENA Poznat raspored crveno-belih u Ligi šampiona appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   London

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznat RASPORED ZVEZDINIH UTAKMICA: Crveno-beli Ligu šampiona počinju protiv Bajerna!

Izvor: RTV Pink, 29.Avg.2019

Fudbaleri Crvene zvezde nastup u Ligi šampiona kreću gostovanjem Bajernu u Minhenu 18. septembra.

Nastavak na RTV Pink...

Objavljen raspored, Zvezda kreće iz Minhena!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2019

Crvena zvezda kreće iz Minhena...Ovo je još jedna informacija koja se čekala večeras...Crvena zvezda je u grupi B Lige šampiona zajedno sa Totenhemom, Bajernom i Olimpijakosom, a upravo je saznala i redosled utakmica...Prva će biti u Minhenu protiv Bajerna, a poslednja protiv Olimpijakosa, takođe...

Nastavak na Sportske.net...

Naslovne strane za petak, 30. avgust 2019. godine

Izvor: Beta, 30.Avg.2019, 09:42

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 30. avgust, pišu o diplomatskoj trgovini na Kosovu, o istraživanju CINS-a o izveštaju REM-a, o povećanju plata u javnom sektoru i o drugim temama.ALO  -  "Djilas zgrnuo tačno 619.688.269 evra", o istrazi u slučaju Dajrekt medije....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.