PREDSTAVLJEN ARGENTINAC Garsija: Nisam 100 odsto spreman za Jang Bojs

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSTAVLJEN ARGENTINAC Garsija: Nisam 100 odsto spreman za Jang Bojs

Novi fudbaler Crvene zvezde Mateo Garsija rekao je da je veoma uzbuđen zbog dolaska i da je time napravio veliki korak u karijeri.
Od 17:15 igraju Pjunik – Ararat, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.55.
Veoma sam uzbuđen što sam došao u Zvezdu. Prvi utisci su jako dobri, pozitivni. Ovo je veliki klub, to je jedna od ključnih stvari. Drago mi je što ću biti član ove ekipe, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dati svoj doprinos i lično se usavršavati. Ovo je veliki korak u mojoj karijeri. Učinio sam mnogo stvari da bih došao ovde, dobio sam dobre preporuke u vezi kluba – rekao je Garsija na promociji u Beogradu.
Garsija, 22-godišnji krilni fudbaler iz Argentine, potpisao je ugovor na četiri sezone i nosiće dres sa brojem 11.
Dolazim sa velikom željom da pomognem i nametnem se ekipi, da igram na krilnoj poziciji, na kojoj trener to želi, ali mogu na različitim pozicijama u napadu. Želim što pre da se adaptiram – kazao je Garsija.
On je pored Zvezde imao ponudu i grčkog Olimpijakosa.
Olimpijakos je takođe veliki klub, ali Crvena zvezda je na istom nivou i visini. Interes koji je Zvezda imala za mene, trener i čelnici, u odnosu na Olimpijakos je još jedna stvar zašto sam prihvatio da dođem ovde. Nisam mnogo znao o klubu osim o iskustvu u evropskim takmičenjima. Ovo će biti veliko iskustvo za mene – rekao je argentinski fudbaler.
Nije siguran da će moći da pomogne ekipi već u sredu protiv Jang Bojsa.
Trenutno nisam 100 odsto spreman da igram već u sredu, ali se fizički osećam veoma dobro. Želim da igram što je pre moguće. Trener mi jer rekao da želi da budem u ekipi za Jang Bojs. Želi da putujem, ali još nije jasno da li ću igrati, odnosno da li ću početi utakmicu. Konsultovaćemo se pre utakmice u kojoj meri sam spreman, da li ću početi ili ću ući – naveo je Garsija.
Dodao je da će već sledeće nedelje biti 100 odsto spreman da može da igra celu utakmicu i da želi da što pre počne da trenira sa ekipom da bi uhvatio ritam. Istakao je da je veoma srećan što će igrati sa Markom Marinom u ekipi i da je u prethodna tri dana shvatio da je to igrač sa velikim iskustvom i da sa njim svako može mnogo da nauči.
Naveo je da je broj 11 uzeo zbog prošle sezone jer ga je nosio u Arisu kada je dobro igrao. Upitan da li zna za “večiti derbi”, Garsija je rekao da nikada nije gledao, ali da je mnogo čuo o tim utakmicama, da su posebne, i da ima veliku želju da ih igra.
Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela rekao je da veruje da će Garsija biti veliko pojačanje.
Imao je izvanrednu sezonu koja ga je preporučila nama, a bio je na meti mnogih klubova u Evropi. Drago mi je što smo pobedili u toj bici jer je Mateo igrač kakvog smo tražili, to nije tajna. Ima brzinu, može da osvoji prostor, dobro se snalazi i na malom prostoru. Igra dobro i u fazi odbrane. Verujem da će biti veliko pojačanje i prirasti srcu Zvezdinim navijačima – rekao je Mrkela.
Mateo Garsija je ponikao u argentinskom Instititu, potom je prešao u španski Las Palmas, a na pozajmicama je bio u Osasuni, Alkorkonu i Arisu.

The post PREDSTAVLJEN ARGENTINAC Garsija: Nisam 100 odsto spreman za Jang Bojs appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MATEO GARSIJA UZBUĐEN ZBOG DOLASKA NA MARAKANU: Argentinac otkrio zašto je izabrao Crvenu zvezdu pre Olimpijakosa

Izvor: Kurir, 19.Avg.2019

Novi fudbaler Crvene zvezde Mateo Garsija rekao je danas da je veoma uzbuđen zbog dolaska i da je time napravio veliki korak u karijeri.

Nastavak na Kurir...

Hoće li Garsija igrati protiv Jang Bojsa? Ovo je njegova prognoza!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019

Mateo Garsija je prijavljen, ali je i dalje neizvesno da li će igrati protiv Jang Bojsa imajući u vidu njegovu formu...Novi fudbaler Crvene zvezde Mateo Garsija rekao je danas da je veoma uzbudjen zbog dolaska i da je time napravio veliki korak u karijeri..."Veoma sam uzbudjen što sam došao u Zvezdu....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.