Nikolić: Drinčić nije potpisao za Makabi

Izvor: Press, 23.Avg.2014, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Drinčić nije potpisao za Makabi

U petak se pojavila informacija da će Drinčić posle revanša sa Nefčijem preći u klub čiju mrežu čuva golman Vladimir Stojković, a sa klupe vodi bivši šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević.
"To jednostavno nije tačno. Vest je objavio na Tviteru izraelski novinar, čija je pouzdanost verovatno jedan odsto, ali je izgleda u Srbiji to dovoljno da se objavi kao tačno pred važnu utakmicu koja nas očekuje u nedelju, kao i za pet dana u Azerbejdžanu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Okrenite njega pa neka vam kaže ili ljudi iz Izraela", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.



 
Nikolić neće moći da predvodi Partizan u meču protiv Donjeg Srema zbog isključenja, koje je zaradio prošle nedelje u Niša.

"Predstoji nam teška utakmica, a posebno takve znaju da budu posle obaveza u Evropi. Motivacija mora da bude na nivou kako bi smo nastavili pobednički niz u prvenstvu. Biće dosta promena u timu. Sreća pa imamo veliki broj igrača u rotaciji. Možda ime Donjeg Srema zavarava, ali to je poletan i organizovan tim, koji ima kvalitet", rekao je Nikolić.

Utakmica 3. kola Superlige između Partizana i Donjeg Srema igra se sutra od 19 sati na stadionu u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković,   Twiter

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Nikolić: Drinčić nije piotpisao za Makabi

Izvor: Politika, 23.Avg.2014

BEOGRAD – Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić demantovao je danas da je prvotimac Nikola Drinčić potpisao ugovor sa Makabijem iz Haife...U petak se pojavila informacija da će Drinčić posle revanša sa Nefčijem preći u klub čiju mrežu čuva golman Vladimir Stojković, a sa klupe vodi...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.