Izvor: Nezavisne Novine, 18.Nov.2016, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Cilj neutralisanje bilo koje vojne prijetnje po Rusiju

SOČI - Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas na sastanku sa vojnim zvaničnicima te zemlje da će Rusija težiti održanju strateškog balansa snaga i da će raditi na neutralizaciji prijetnji koje potiču iz izgradnje sistema raketne odbrane i koncepta globalnog napada.

"Naš cilj je da efektivno neutrališemo bilo kakve vojne prijetnje po bezbjednost Rusije, uključujući one vezane za izgradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << strateške raketne odbrane do primene koncepta globalnog napada i infrmacionih ratova", rekao je Putin, a prenosi TAS S.

RT navodi da je Putin u ovom govoru mislio na raketni sistem NATO.

"Mi ćemo nastaviti da činimo sve što je moguće na održanju strateškog balansa snaga", naveo je predsjednik Rusije.

On je dodao da su "izuzetni opasni" pokušaji da se promijeni ovaj balans.

"Podsjetimo se da je ovaj balansa snaga, koji je oformljen još krajem 40-ih i početkom 50-ih godina prošlog vijeka, omogućio svijetu da izbegne velike oružane sukobe", kazao je Putin.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Moramo efikasno da neutralizujemo svaku vojnu pretnju za Rusiju"

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2016

"Rusija ispunjava svoje obaveze prilikom izrade novog naoružavanja, iako niz država to ne radi" izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku sa vojnim zvaničnicima zemlje...- Projektujući i stvarajući perspektivne sisteme, mi dosledno i strogo poštujemo međunarodne obaveze koje je...

Nastavak na Vesti-online.com...

PUTIN OŠTRO UPOZORIO: Neutralisaćemo svaku pretnju, uključujući i NATO

Izvor: Telegraf.rs, 18.Nov.2016

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas na sastanku sa vojnim zvaničnicima te zemlje da će Rusija težiti održanju strateškog balansa snaga i da će raditi na neutralizaciji pretnji koje potiču iz izgradnje sistema raketne odbrane i koncepta globalnog napada...- Naš cilj je da efektivno...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.